Listă de prețuri depozitare sânge ombilical

Prezentarea serviciilor incluse în pachetele   Bio Save Pachet 20 Pachet 30 Pachet 40 Pachet 50
A. Durata nelimitată a contractului
B. Fără costuri anuale suplimentare
C. Consultanţă profesională din partea unor experţi medicali
D. Evaluare detaliată a istoricului medical realizată de către medicii noștri
E. Instruirea personalului care asistă nașterea prin intermediul experților
noștri
F. Kitul de recoltare cu cip electronic de monitorizare a temperaturii
G. Recoltarea sângelui ombilical la naștere
H. Transport către laborator efectuat prin intermediul serviciului de curierat
specializat (365 de zile pe an) în maximum 36h de la naștere
I. Procesarea probelor în cameră sterilă (respectarea standardului GMP)
în maximum 48h de la naștere
J. Crioconservarea controlată de computer
K. Evaluarea calitativă a sângelui în conformitate cu standardele băncii și
prevederile legale
L. Explicarea rezultatelor și eliberarea certificatului
M. Asigurare pentru maximum 50 de ani în caz de insolvenţă prin intermediul
companiei de asigurări HDI Gerling
N. Transportul sângelui ombilical din bancă către centrul de tratament
Perioada de depozitare
O. Perioada de depozitare de 20 de ani
P. Perioada de depozitare de 30 de ani
Q. Perioada de depozitare de 40 de ani
R. Perioada de depozitare de 50 de ani
Avantaje suplimentare
S. 180 € bonus de fidelizare pentru o viitoare sarcină
T. Garanţia păstrării timp de 5 ani a preţului pentru o depozitare suplimentară
U. Condiții speciale pentru sarcina multiplă

Preţul contractului pentru plata anticipată a taxei de depozitare (include TVA) 1.790 € 1.990 € 2.090 € 2.290 €

Preţul contractului pentru plata anuală a taxei de depozitare (include TVA) 990 €
Taxa anuală de depozitare, 20 rate anuale (nu include TVA) 60,49 €

 

A. Durata nelimitată a contractului

Fiecare contract este nelimitat în timp, întrucât sănătatea copilului dumneavoastră este urmărită pe termen lung. Chiar dacă iniţial aţi încheiat un contract pe o perioadă determinată, puteţi oricând prelungi contractul.

 

B. Fără costuri anuale suplimentare

Condițiile contractuale garantează că depozitarea nu va implica costuri suplimentare pe perioada contractului. Aceasta este o oportunitate foarte importantă pentru dumneavoastră privind depozitarea pe termen lung a sângelui din cordonul ombilical.

 

C. Consultanţă profesională din partea unor experţi medicali

Experţi din domeniul medical, atât din partea Bio Save, cât și din partea Vita 34,  vă vor oferi consultanţă de specialitate și sprijin în toate aspectele medicale privind recoltarea și depozitarea sângelui ombilical.

 

D. Evaluare detaliată a istoricului medical realizată de către medicii noștri

Evaluarea detaliată a istoricului medical al mamei (înainte de naștere) și al mamei și copilului (după naștere) sunt prevăzute de către standardele băncii, precum și de către Ministerul Sănătăţii din Germania. Acestea sunt folosite pentru siguranţa copilului dumneavoastră. Pe baza chestionarului din istoricul medical și a analizelor probelor recoltate, medicii Vita 34 pot stabili cum vor fi  utilizate ulterior celulele stem din cordonul ombilical, precum și din ţesutul ombilical – dacă este cazul.

 

E. Instruirea personalului care asistă nașterea prin intermediul experţilor noștri

Echipa noastră medicală se asigură că maternitatea îndeplinește toate cerințele prevăzute de lege, necesare pentru recoltarea sângelui din cordonul ombilical și, după caz, a ţesutului din cordonul ombilical. Medicii, asistenţii medicali și moașele sunt instruiţi conform protocolului de recoltare emis de către Vita 34.

 

F. Kitul de recoltare cu cip electronic de monitorizare a temperaturii

Kitul de recoltare este dotat cu două pungi din termogel care stabilizează temperatura, o cutie izolatoare din polistiren și un cip electronic care monitorizează temperatura, asigurând calitatea optimă a sângelui pe durata transportului. Kitul conţine setul pentru recoltare, care a fost conceput special pentru extragerea în siguranţă a sângelui din cordonul ombilical atât la nașterea normală, cât și la nașterea prin cezariană, precum și o cutie de dezinfectare pentru o recoltare profesională și de calitate.

 

G. Recoltarea sângelui ombilical la naștere

Recoltarea sângelui ombilical este realizată de către personalul medical calificat și instruit conform protocolului Vita 34. De asemenea, sunt acoperite de către noi și costurile de recoltare de către personalul medical.

 

H. Transport către laborator efectuat prin intermediul serviciului de curierat specializat (365 de zile pe an) realizat în maximum 36h de la naștere

Telefonul pus la dispoziţia dumneavoastră +4 0734.00.00.34 este disponibil 365 de zile pe an, 24 ore din 24. Acest lucru asigură preluarea probelor și transportul lor către laboratorul Vita 34 și pe perioada weekend-urilor și a sărbătorilor, respectându-se astfel termenul limită impus de Asociaţia Medicală Germană.

 

I. Procesarea probelor în cameră sterilă (respectarea standardului GMP) în maximum 48h de la naștere

Procesarea probelor se desfășoară în conformitate cu standardul GMP (Good Manufacturing Practice – cel mai înalt standard de calitate pentru producătorii de medicamente). Prepararea se efectuează într-o cameră sterilă la care accesul este strict limitat.

 

J. Crioconservare controlată de computer

Probele sunt depozitate în pungi de congelare rezistente, special concepute de către Vita 34. La congelare, sângele ombilical este distribuit în șase probe (o pungă principală și cinci eșantioane de referinţă). În situaţia în care cantităţile recoltate la naștere sunt foarte mari, acestea sunt depozitate în mai multe pungi fără costuri suplimentare. Fiecare pungă este depozitată într-o casetă din aluminiu care asigură condiţii optime de îngheţare și depozitare. Ţesutul din cordonul ombilical, dacă este cazul, este depozitat într-o pungă și casetă similare celor dedicate sângelui ombilical. Depozitarea pe termen lung este asigurată de rezervoarele criogenice cu surse autonome de electricitate, la temperaturi de -190º C.

 

K. Evaluarea calitativă a sângelui în conformitate cu standardele băncii și prevederile legale

Sângele matern și sângele din cordonul ombilical sunt atent evaluate conform parametrilor de calitate. Rezultatele confirmă dacă sângele și ţesutul, după caz,  pot  fi folosite în cazul unei afecţiuni. Testele de calitate durează câteva săptămâni și includ următoarele etape relevante:

Pentru sângele din cordonul ombilical: numărul de celule nucleate, determinarea grupei sanguine, controlul steril, identicarea markerilor de infecţie (HIV-1 ARN, ARN viral hepatita C, ADN viral hepatita B, parvovirus B19 ADN, citomegalovirus ADN). Dacă este necesar, cum ar  în cazul unui control steril pozitiv, Vita 34 va efectua teste suplimentare.

Pentru sângele matern: anticorpi HIV 1/2 – antigen p24, TP anticorpi, hepatita B-antigen, anticorpi hepatita B, anticorpi hepatita C, anticorpi HTLV I/II. De asemenea, pot fi efectuate teste de confirmare pentru parametrii individuali.

 

L. Explicarea rezultatelor și eliberarea certificatului

Vă trimitem rezultatele investigaţiilor efectuate asupra probelor recoltate și asupra sângelui matern.  Consultanţii noștri de specialitate vă stau la dispoziţie pentru orice întrebări legate de rezultatele evaluărilor. Ulterior, veţi primi certificatul care atestă depozitarea cu succes a probelor recoltate.

 

M. Asigurare până la 50 de ani în caz de insolvenţă prin intermediul companiei de asigurări HDI Gerling

Fiind o bancă de celule stem privată, Vita 34 nu depinde de deciziile ce ar putea afecta perioada de depozitare sau calitatea depozitării. Astfel, există o poliţă de acoperire a riscurilor de la compania de asigurări HDI – Gerling Industrie Versicherung AG.  În cazul unei insolvenţe, compania va asigura depozitarea și monitorizarea adecvată pe o perioadă până la 50 de ani. Această formă de asigurare este unică!

 

N. Transportul sângelui ombilical către centrul de tratament

În cazul în care aveți nevoie de probele copilului dumneavoastră pentru utilizare în scop medical, beneciaţi de sprijinul nostru complet. Vă ajutăm la completarea formularelor, facilităm acordurile cu medicii și, dacă este posibil, căutăm împreună cu dumneavoastră un specialist. Vom aduce direct la clinică celulele stem depozitate în recipiente speciale și vom contribui la pregătirea lor. Pentru aceste sarcini, Vita 34 va forma o echipă specială pentru transportul celulelor stem.

 

O. Bio Save 20

Bio Save 20  include depozitarea sângelui din cordonul ombilical pentru o perioadă de 20 de ani. Contractul poate fi oricând prelungit.

 

P. Bio Save 30

Bio Save 30  include depozitarea sângelui din cordonul ombilical pentru o perioadă de 30 de ani.  Contractul poate fi  oricând prelungit.

 

Q. Bio Save 40

Bio Save 40  include depozitarea sângelui din cordonul ombilical pentru o perioadă de 40 de ani. Contractul poate fi oricând prelungit.

 

R. Bio Save 50

Bio Save 50  include depozitarea sângelui din cordonul ombilical pentru o perioadă de 50 de ani. Contractul poate fi oricând prelungit.

 

S. 180 € bonus de fidelizare pentru o sarcină viitoare

Dacă veţi decide să depozitaţi sângele ombilical la Vita 34 și pentru următorul copil, veţi beneficia de o reducere de 180 € din preţul de bază al pachetului ales. Această reducere nu poate fi  cumulată cu alte reduceri sau beneficii speciale (de exemplu, la nașterea gemelară/multiplă).

 

T. Garanţia păstrării timp de 5 ani a preţului pentru o depozitare suplimentară

Dacă în termen de 5 ani de la prima depozitare, vă decideţi să realizaţi un nou depozit pentru alt copil, puteţi face acest lucru la un preţ similar primei stocări indiferent de schimbările de preţ, iar noi vă garantăm aceeași calitate a serviciilor.

 

U. Condiții speciale pentru sarcina gemelară/multiplă

Pentru nașterile gemelare/multiple avem oferte speciale. Pentru primul copil se va achita tariful aferent pachetului ales, iar pentru cel de-al doilea copil născut beneciaţi de o reducere de 50 % din preţul de bază al pachetului ales. Pentru cel de-al treilea copil, achităm noi integral costurile de prelevare, procesare și depozitare.