Depozitare celule stem

Bio Save - pregatirea probelor de celule stem pentru depozitare in banca de celule stem

Preluarea probelor de celule stem

Kitul de recoltare a sângelui și a ţesutului din cordonul ombilical ajunge în condiţii de maximă siguranţă la laboratorul Vita 34. Aici sunt efectuate primele verificări cum ar fi: integritatea pachetului, conformitatea documentelor de însoţire și măsurarea temperaturii. Toate etapele sunt bine documentate.

 

Pregătirea probelor de celule stem

Aici, sângele și ţesutul din cordonul ombilical sunt pregătite pentru a fi preparate în camera sterilă. Toate detaliile despre mamă, copil și probe sunt înregistrate, respectiv nume, data nașterii, clinică etc. Fiecare probă va primi un număr unic de identificare care face posibilă o alocare unică a rezultatelor înregistrate și a probelor.

 

Camera sterilă din banca de celule stem

În camera sterilă se poate intra numai printr-o ecluză. Asistenţii tehnici lucrează aici în condiţii aseptice. Îmbrăcaţi într-un echipament special, aceștia pregătescprobele de celule stem pentru crioconservare. Pentru acest proces, sângele și ţesutul sunt mutate într-o pungă de depozitare rezistentă la frig și se adaugă un lichid special, celulele păstrându-și astfel vitalitatea chiar și la cea mai scăzută temperatură. Mici probe de sânge și de ţesut sunt păstrate pentru anumite teste necesare.

Depozitarea celulelor stem a copilului dumneavoastră, se află pe mâini bune.

Camera pentru congelare celulelor stem

Probele sunt păstrate în casete de aluminiu, în dispozitive de îngheţare setate iniţial la temperaturi de -145 C. În cele din urmă, sunt depozitate într-un rezervor criogenic umplut cu azot și sunt păstrate la o temperatură de -190 C.

Depozitul criogenic de celule stem

Fiecare tanc de stocare din depozit are o temperatură controlată constant și este conectat la surse autonome de electricitate. Casetele de aluminiu sunt dispuse într-un set de rafturi în interiorul rezervorului. Sângele crioconservat poate fi scos rapid și pregătit pentru utilizare.

Depozitul de sânge și țesut ombilical – protecție pentru întreaga familie

Protecţie pentru o jumătate de secol

Depozitul de sânge și țesut ombilical al copilului dumneavoastră se află pe mâini bune la Vita 34. În cazul puţin probabil de intrare în insolvenţă, Vita 34 securizează probele depozitate prin intermediul unei poliţe complete de asigurare. Astfel, depozitarea și monitorizarea adecvată a fiecărei probe sunt garantate pentru o perioadă de până la 50 de ani prin intermediul partenerilor noștri HDI – Gerling.

 

Certificatul de depozitare

În cele din urmă, se determină numărul de celule nucleate viabile și se eliberează Certificatul care atestă depozitarea cu succes a sângelui și ţesutului ombilical.