Acum 17 ani exista o singură bancă privată de celule stem în Europa: Vita 34.

Vita înseamnă viaţă. Numărul 34 provine de la molecula CD34+ care caracterizează celulele stem hematopoietice. Numele Vita 34 este inspirat și din viziunea companiei de a proteja viaţa prin depozitarea celulelor stem.

Cu o experienţă de peste 17 ani, Vita 34 reprezintă astăzi cea mai experimentată și de succes bancă de celule stem, având 25 de aplicaţii standard, studii clinice și terapii experimentale.

Peste 98.000 de probe de sânge din cordonul ombilical stocate la Vita 34 dovedesc încrederea părinţilor în experienţa și competenţa băncii noastre.
Vita 34 se bazează pe experiența propriilor echipe de medici specialiști, chimiști, biologi și biotehnologi.

Aproximativ jumătate din cererile depuse la Cord Blood Europe – Asociaţia Europeană a Băncilor Private de celule stem au fost tratate cu probe depozitate la Vita 34. Datorită know-how-ului și a experienţei în utilizarea  preparatelor din celule stem, Vita 34 este un partener de încredere pentru depozitarea celulelor stem.

Stocarea sângelui si ţesutului din cordonul ombilical al copilului dumneavoastră înseamnă pentru noi începutul unui parteneriat pe termen lung. Dacă veţi avea nevoie să-l folosiţi, vom aici să vă ajutăm.

Puteți avea încredere în experiența noastră!